Upoznajte naše trenere

Ana Marija Balen

Ana-Marija Balen je konzultant u odjelu Data Managementa u Poslovnoj inteligenciji. U Poslovnu inteligenciju došla je putem BIRD Academy Internship programa i sada već 3 godine uspješno radi na projektima izgradnje skladišta podataka u Telco industriji. Uz to, ima iskustva i u migraciji podataka, ali i drugim projektima vezanim uz anonimizaciju podataka i GDPR. Primarni alat kojim vlada je Informatica PowerCenter – vodeća ETL platforma za integraciju podataka, a SQL joj je u malom prstu.

Karlo Duganić

Karlo Duganić radi na poziciji konzultanta unutar Data management odjela u Poslovnoj inteligenciji. Najveći dio vremena proveo je radeći na projektima vezanim za integraciju podataka unutar telekom industrije koristeći alate za integraciju podataka.

Kristijan Pavlović

Kristijan Pavlović je zaposlen u Poslovnoj inteligenciji na poziciji Software Engineera u odjelu Inovacija i razvoja. Primarni interesi su mu razvoj rješenja u području podatkovne analitike i Big Data području.

 

 

 

 

Lada Banić

Lada Banić je viši konzultant u odjelu poslovne analitike u Poslovnoj inteligenciji. Više od deset godina se bavi znanošću podataka, rudarenjem podatka i strojnim učenjem. Tijekom svog rada radila je na mnogobrojnim projektima vezanim za skladišta podataka, psolovnu analitiku ali i većem broju projekata koji su uključivali prediktivnu i deskriptinu analitiku kao što su predviđanje odljeva korisnika, predviđanje odljeva zaposlenika, segmentacija korisnika, SNA, semantička analiza i slično. Također održava edukacije iz područja znanosti podataka i sudjeljuje na konferencijama.

Marko Štajcer

Marko Štajcer je direktor odjela Inovacija i razvoja u Poslovnoj Inteligenciji gdje je odgovoran za istraživanje i uvođenje novih tehnologija te razvoj Big Data aplikacija. Također sudjeluje na složenim projektima podatkovne integracije i napredne analitike u ulozi arhitekta sustava, vodećeg konzultanta i voditelja projekta.

Matija Draženović

Konzultant u Poslovnoj inteligenciji u Microsoft odjelu. Iskustvo u radu u bankarskoj industriji, razvoj (SSIS) i BI (Power BI, SSRS). Razvoj Business Intelligence za klijente poput međunarodne firme SEDCO i domaćih firmi Autohrvatska i Konzum. Također iskustvo rada na anonimizaciji podataka na Microsoft platformi.

Mihaela Banoci

Mihaela Banoci je viši konzultant u Poslovnoj Inteligenciji sa preko 10 godina radnog iskustva na raznim BI projektima u nekoliko industrija – banka, telco, retail, osiguranje. Primarne kompetencije u radu su joj podatkovna analiza i izvještavanje za koje koristi MS Power BI i IBM Cognos Analytics alate.

Tomislav Hlupić

Tomislav Hlupić zaposlen je u Poslovnoj inteligenciji od 2016. godine na mjestu konzultanta u Microsoft odjelu. U dosadašnjoj BI karijeri radio je na domaćim i inozemnim projektima u bankarskom i retail sektoru te dodatno radi kao predavač na visokim učilištima uz BI i Data Science. Pored toga, pohađa doktorat na Fakultetu elektrotehnike i računarstva s fokusom na nove arhitekture i podršku naprednoj analitici. Do sada je održao više edukacija iz raznih područja poslovne inteligencije i skladištenja podataka.