BIRD Academy ima jednostavnu misiju.

Mi vjerujemo da su podaci postali neophodni u procesu donošenja odluka na svim razinama inovativne organizacije.

Svjedoci smo disruptivnih promjena koje se događaju u dobu digitalne ekonomije gdje je potrebno steći podatkovne vještine i znanja koja su potrebni kako bi iz se iz velikih količina podataka dobile informacije i znanja koje služe za što bolje poslovne odluke.

Takva podatkovna znanja i vještine želimo podijeliti sa svim koji žele podignuti organizaciju na viši nivo koristeći analizu i izvještavanje u svakodnevnom poslu. Naši predavači nisu samo vrhunski stručnjaci u  alatima za podatkovnu analitiku, nego i mentori koji svakodnevno pomažu klijentima u rješavanju njihovih podatkovnih izazova.

Vjerujemo da samo pravi stručnjaci mogu kompliciranu stvar objasniti na jednostavan način. Zato se naša cjelokupna misija može sažeti u tri riječi: PODACI. ZNANJE. INOVACIJE.

Podaci.

Podaci su postali novo crno zlato digitalne ekonomije i potrebno je iskoristiti puni potencijal podataka kako bi se donosile kvalitetne poslovne odluke. Znanje o podacima u samoj je srži našeg rada i onog što jesmo, a BIRD Academy je pokrenut kako bi vam to znanje prenijeli.

Znanje.

Znanje je osnovna vrijednost BIRD Academyja i naših predavača, koji su već godinama angažirani na najvećim projektima u svim domenama podatkovne analitike od upravljanja podacima, izvještavanja, vizualne analitike, Big Data i Data Science. Znanje je moć, a mi ćemo vas osnažiti da steknete vještine koje će vam omogućiti da postignete odlične rezultate na vašem radnom mjestu!

Inovacije.

Naučite podatkovne vještine, te omogućite vašoj tvrtki da bude inovativnija i agilnija u doba digitalne ekonomije. Donosite odluke brže na temelju relevantnih informacija, ostvarite bolje rezultate i veće profite, te se ispunite na profesionalnom planu i postanite vrhunski stručnjak u svom području.

Kontaktirajte nas
Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.
E-mail: *
Ime: *
Prezime: *
Šaljem upit kao: Pravna osoba
Fizička osoba
Samo želim više informacija
Broj telefona:
Ovdje postavite upit:
Privola: * Ispunjavanjem ove prijave slažete se da dostavljene podatke možemo koristiti kako bismo Vas kontaktirali i pružili informacije u svezi Vašeg zahtjeva/upita ili informacije o proizvodima i uslugama Poslovne inteligencije. Možete se odjaviti sa newslettera Poslovne inteligencije u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za odjavu u e-poruci. Za više informacija molim Vas pročitajte naša Pravila privatnosti.
Please don't insert text in the box below!

Polja označena sa zvjezdicom * su obavezna

Bird Academy
Poslovna inteligencija d.o.o.
Krste Pavletića 1,
10000 Zagreb, Hrvatska
T +385 (1) 4617 945
birdacademy@inteligencija.com