BIRD Academy ima jednostavnu misiju.

Mi vjerujemo da su podaci postali neophodni u procesu donošenja odluka na svim razinama inovativne organizacije.

Svjedoci smo disruptivnih promjena koje se događaju u dobu digitalne ekonomije gdje je potrebno steći podatkovne vještine i znanja koja su potrebni kako bi iz se iz velikih količina podataka dobile informacije i znanja koje služe za što bolje poslovne odluke.

Takva podatkovna znanja i vještine želimo podijeliti sa svim koji žele podignuti organizaciju na viši nivo koristeći analizu i izvještavanje u svakodnevnom poslu. Naši predavači nisu samo vrhunski stručnjaci u  alatima za podatkovnu analitiku, nego i mentori koji svakodnevno pomažu klijentima u rješavanju njihovih podatkovnih izazova.

Vjerujemo da samo pravi stručnjaci mogu kompliciranu stvar objasniti na jednostavan način. Zato se naša cjelokupna misija može sažeti u tri riječi: PODACI. ZNANJE. INOVACIJE.

Podaci.

Podaci su postali novo crno zlato digitalne ekonomije i potrebno je iskoristiti puni potencijal podataka kako bi se donosile kvalitetne poslovne odluke. Znanje o podacima u samoj je srži našeg rada i onog što jesmo, a BIRD Academy je pokrenut kako bi vam to znanje prenijeli.

Znanje.

Znanje je osnovna vrijednost BIRD Academyja i naših predavača, koji su već godinama angažirani na najvećim projektima u svim domenama podatkovne analitike od upravljanja podacima, izvještavanja, vizualne analitike, Big Data i Data Science. Znanje je moć, a mi ćemo vas osnažiti da steknete vještine koje će vam omogućiti da postignete odlične rezultate na vašem radnom mjestu!

Inovacije.

Naučite podatkovne vještine, te omogućite vašoj tvrtki da bude inovativnija i agilnija u doba digitalne ekonomije. Donosite odluke brže na temelju relevantnih informacija, ostvarite bolje rezultate i veće profite, te se ispunite na profesionalnom planu i postanite vrhunski stručnjak u svom području.

Kontaktirajte nas
Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Šaljem upit kao:
Kontakt podaci:
Marketing:
Pristajem da se moji podaci koriste u svrhu slanja povremenih obavijesti i newslettera.
Privola:
Pristajem da me Poslovna inteligencija d.o.o. povratno kontaktira u vezi upita.

Bird Academy
Poslovna inteligencija d.o.o.
Krste Pavletića 1,
10000 Zagreb, Hrvatska
T +385 (1) 4617 945
birdacademy@inteligencija.com