BIRD Academy ima jednostavnu misiju. Mi vjerujemo da su podaci postali neophodni u procesu donošenja odluka na svim razinama inovativne organizacije. Svjedoci smo disruptivnih promjena koje se događaju u dobu digitalne ekonomije gdje je potrebno steći podatkovne vještine i znanja koja su potrebni kako bi iz se iz velikih količina podataka dobile informacije i znanja koje služe za što bolje poslovne odluke.

Takva podatkovna znanja i vještine želimo podijeliti sa svim koji žele podignuti organizaciju na viši nivo koristeći analizu i izvještavanje u svakodnevnom poslu. Naši predavači nisu samo vrhunski stručnjaci u  alatima za podatkovnu analitiku, nego i mentori koji svakodnevno pomažu klijentima u rješavanju njihovih podatkovnih izazova.

Vjerujemo da samo pravi stručnjaci mogu kompliciranu stvar objasniti na jednostavan način. Zato se naša cjelokupna misija može sažeti u tri riječi. PODACI. ZNANJE. INOVACIJE.

PODACI.

Podaci su postali novo crno zlato digitalne ekonomije i potrebno je iskoristiti puni potencijal podataka kako bi se donosile kvalitetne poslovne odluke. Znanje o podacima u samoj je srži našeg rada i onog što jesmo, a BIRD Academy je pokrenut kako bi vam to znanje prenijeli.

ZNANJE.

Znanje je osnovna vrijednost BIRD Academyja i naših predavača, koji su već godinama angažirani na najvećim projektima u svim domenama podatkovne analitike od upravljanja podacima, izvještavanja, vizualne analitike, Big Data i Data Science. Znanje je moć, a mi ćemo vas osnažiti da steknete vještine koje će vam omogućiti da postignete odlične rezultate na vašem radnom mjestu!

INOVACIJE.

Naučite podatkovne vještine, te omogućite vašoj tvrtki da bude inovativnija i agilnija u doba digitalne ekonomije. Donosite odluke brže na temelju relevantnih informacija, ostvarite bolje rezultate i veće profite, te se ispunite na profesionalnom planu i postanite vrhunski stručnjak u svom području.

Moderno opremljen edukacijski centar

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio.

 • iusto odio dignissimos
 • ducimus qui blanditiis praesentium
 • voluptatum deleniti
 • atque corrupti quos dolores
 • molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident
 • similique sunt in culpa
 • officia deserunt mollitia animi
 • atque corrupti quos dolores
 • excepturi sint occaecati cupiditate non provident
 • similique sunt in culpa
 • officia deserunt mollitia animi

Pretplatite se na BIRD Academy newsletter i prvi saznajte sve detalje vezane za besplatne događaje i blogove te informacije o novim edukacijama i terminima.

Bird Academy
Poslovna inteligencija d.o.o.
Krste Pavletića 1,
10000 Zagreb, Hrvatska
T +385 (1) 4617 945
E birdacademy@inteligencija.com