Uvod u rad sa SQL bazama podataka

Edukacija Uvod u rad sa SQL bazama podataka osmišljena je kako bi vam dala temelj u rad s bazama podataka osnovama SQL-a, tako da možete početi analizirati podatke koristeći vlastite baze podataka. Počet ćete postavljati prava pitanja i doći do pravih odgovora kako biste donijeli vrijedne uvide za vašu tvrtku.

Termin 1
Uskoro
Termin 2
Uskoro

v2

Cijena
2.800,00 Kn
*po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se

Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Prijavljujem se kao:
Kontakt podaci:
Odaberite termin i broj polaznika:
Marketing i privola:

O edukaciji

Edukacija Uvod u rad sa SQL bazama podataka je osmišljena kako bi vam dala temelj u osnovama SQL-a i radu s podacima, tako da možete početi analizirati podatke koristeći vlastite baze podataka. Počet ćete postavljati prava pitanja i doći do pravih odgovora kako biste donijeli vrijedne uvide za vašu tvrtku. Ova edukacija počinje s osnovama i pretpostavlja da nemate nikakvih znanja ili vještina u SQL-u te ćete postupno pisati jednostavne i složene upite koji će vam pomoći odabrati podatke iz tablica.

Cjelokupne vježbe će se odvijati na Microsoft SQL Server bazi podataka, lideru na tržištu bazi podataka zadnjih deset godina. Znanje naučeno na ovoj edukaciji možete primijeniti na bilo koju drugu bazu podataka (Oracle, MySQL, PostgreSQL, Amazon Redshift, Google Big Query).

Kome je edukacija namijenjena

Edukacija je namijenjena svih polaznicima koji žele naučiti osnove rada s bazama podataka koristeći SQL neovisno o prethodnom iskustvu. Prethodno znanje o bazama podataka i SQL-u nije potrebno.

Nakon edukacije ćete znati

Nakon edukacije bit ćete spremni samostalno raditi upite nad bazama podataka koristeći SQL upitni jezik.

Sadržaj edukacije

U ovom modulu ćete naučiti što su relacijske baze podataka i što je SQL (Structured Query Language). Naučit ćete kako koristiti SELECT i FROM naredbe kako bi odabrali tablicu i stupce koji su vam potrebni u upitu te filtrirati kvalitativne i kvantitativne podatke koristeći naredbe WHERE, BETWEEN, LIKE i IN te kako sortirati podatke abecedno ili po veličini koristeći naredbu ORDER BY.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako povezati više tablica kroz INNER, LEFT, RIGHT i FULL OUTER JOIN.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu naučiti ćete koristiti aritmetičke operacije u SELECT i WHERE klauzulama te koristiti osnovne skalarne funkcije.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako koristiti osnovne agregatne funkcije poput SUM, MIN, MAX, COUNT i DISTINCT.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu naučit ćete spojiti rezultate više upita koristeći naredbe UNION i UNION ALL te razlike između JOIN-a i UNION-a i kad koju naredbu koristiti.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu naučit ćete koristiti podupite u WHERE i HAVING klauzulama, koristiti podupite s predikatima i podupite koristeći IN naredbu.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako upisivati, mijenjati i brisati podatke u bazi podataka koristeći naredbe CREATE, UPDATE i DELETE i TRUNCATE.

  • Praktične vježbe
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka, što ne znači da ćemo jednom podržati u budućnosti.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Naravno, u dogovoru s trenerom sve naše edukacije se mogu pratiti virtualno.

Postoji li popust za studente?

Studenti tijekom rujna i listopada 2019. imaju pravo na 30% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji