Upravljanje velikim podacima – Uvod u Big Data sustave

Trajanje: 8 sati / 1 dan

Predznanje: Početno

Potencijalni trener(i): Marko Štajcer

Jezik: Hrvatski, Engleski

Moguće lokacije: PI EDU centar, U prostorima klijenta, Virtualna učionica u slučaju većih grupa

Upoznajte vodeće svjetske tehnologije u području velikih podataka. Na ovoj edukaciji steći ćete znanja kako se Big Data tehnologije koriste za prikupljanje obradu i analizu velikih skupova podataka te kako iskoristiti potencijal velikih podataka u vašem poslovanju.

Termin 1
Uskoro
Cijena
*
195.00 EUR
* Cijena po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se na edukaciju
Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.
Pravna osoba
Fizička osoba
Samo želim više informacija
Ispunjavanjem ove prijave slažete se da dostavljene podatke možemo koristiti kako bismo Vas kontaktirali i pružili informacije u svezi Vašeg zahtjeva/upita ili informacije o proizvodima i uslugama Poslovne inteligencije. Možete se odjaviti sa newslettera Poslovne inteligencije u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za odjavu u e-poruci. Za više informacija molim Vas pročitajte naša Pravila privatnosti.
Please don't insert text in the box below!

Polja označena sa zvjezdicom * su obavezna

O edukaciji

Naša Big Data edukacija se temelji na savršenoj kombinaciji teorije i praktičnih primjera. Polaznici će upoznati moderne Big Data koncepte i najbolje prakse u kombinaciji s primjerima implementacije Big Data analitičkih sustava u različitim industrijama te mnoštvom primjera iz stvarnog svijeta. Edukacija obuhvaća objašnjenje cjelokupnog procesa od učitavanja podataka do integracije, strukturiranja i analize podataka korištenjem vodećih Big Data tehnologija.

Kome je edukacija namijenjena

Ova edukacija je namijenjena svim zainteresiranim neovisno o prethodnom znanju, bilo da ste početnik u području analitike velikih podataka ili želite nadograditi svoje znanje.

Nakon edukacije ćete znati

Nakon edukacije polaznik će razumjeti arhitekture sustava za obradu velikih podataka i kako primijeniti metode za analizu velikih podataka nad vlastitim podatkovnim skupovima i poslovnim slučajevima. Polaznik će naučiti kako koristiti alate i tehnike za obradu podataka u stvarnom vremenu te kako upravljati velikim podacima na efikasan način.

Sadržaj edukacije

 • 1. Uvod u velike podatke

  U ovom modulu ćete naučiti što je analitika velikih podataka, gdje ju primijeniti, kako ju koristiti i koje tehnologije odabrati.

  • Predavanja
 • 2. Big Data koncept i dizajn

  U ovom modulu ćete upoznati koncepte velikih podataka i naučiti koje tehnologije se koriste za obradu strukturiranih i nestrukturiranih podataka. Upoznat ćete koncept jezera podataka (Data Lake) te principe rada i prednosti MPP tehnologija.

  • Predavanja
 • 3. Obrada podataka u stvarnom vremenu

  U ovom modulu ćete upoznati  koncept Publish-Subscribe mehanizama i obrade podataka u streamu . Naučiti ćete kako koristiti tehnologije za streaming podataka kako bi pravovremeno dobili informaciju koja vam je potrebna.

  • Predavanja
 • 4. Najbolje prakse za upravljanje velikim podacima

  U ovom modulu ćete naučiti koje su najbolje prakse za upravljanje velikim podacima, te kako sustave za analitiku velikih podataka održavati u produkciji.

  • Predavanja
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com.

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Preferirani oblik isporuke edukacija je u fizičkom obliku zbog kvalitete isporuke, no u slučaju većih grupa gdje bi svi polaznici bili online, možemo dogovoriti i online isporuku.

Postoji li popust za studente?

Studenti imaju pravo na 10% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji