Rad s Big Data sustavima

Steknite vještinu rada s vodećim svjetskim tehnologijama u području velikih podataka. Na ovoj edukaciji steći ćete znanja kako koristiti Big Data tehnologije za prikupljanje obradu i analizu velikih skupova podataka te kako iskoristiti potencijal velikih podataka u vašem poslovanju.

Termin 1
Uskoro
Uskoro
Termin 2
Uskoro
Uskoro

v2

Cijena
2.800,00 Kn
*po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se

Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Prijavljujem se kao:
Kontakt podaci:
Odaberite termin i broj polaznika:
Marketing i privola:

O edukaciji

Naša Big Data edukacija se temelji na savršenoj kombinaciji teorije i prakse. Polaznici će upoznati moderne Big Data koncepte i najbolje prakse u kombinaciji s primjerima implementacije Big Data analitičkih sustava u različitim industrijama te mnoštvom primjera koji uključuju praktične vježbe. Edukacija obuhvaća cjelokupan proces od učitavanja podataka do integracije, strukturiranja i analize podataka korištenjem najnovijih Big Data tehnologija.

Kome je edukacija namijenjena

Ova edukacija je namijenjena svim zainteresiranim neovisno o prethodnom znanju, bilo da ste početnik u području analitike velikih podataka ili želite nadograditi svoje znanje.

Nakon edukacije ćete znati

Nakon edukacije polaznik će razumjeti arhitekture sustava za obradu velikih podataka i kako primijeniti metode za analizu velikih podataka nad vlastitim podatkovnim skupovima i poslovnim slučajevima. Polaznik će naučiti kako koristiti alate i tehnike za obradu podataka u stvarnom vremenu te kako upravljati velikim podacima na efikasan način.

Sadržaj edukacije

U ovom modulu ćete naučiti što je analitika velikih podataka, gdje ju primijeniti, kako ju koristiti i koje tehnologije odabrati.

  • Predavanja

U ovom modulu ćete upoznati koncepte velikih podataka i naučiti kako obrađivati strukturirane i nestrukturirane podatke. Upoznat ćete koncept jezera podataka (Data Lake) te principe rada i prednosti MPP tehnologija.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako koristiti tehnologije za streaming podataka kako bi pravovremeno dobili informaciju koja vam je potrebna. U ovom modulu ćete upoznati koncept Publish-Subscribe mehanizama i obrade podataka u streamu.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti koje su najbolje prakse za upravljanje velikim podacima, te kako sustave za analitiku velikih podataka održavati u produkciji.

  • Predavanja
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Naravno, u dogovoru s trenerom sve naše edukacije se mogu pratiti virtualno.

Postoji li popust za studente?

Studenti imaju pravo na 10% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji