Integracija podataka u Microsoft SSIS-u

Trajanje: 24 sata / 3 dana

Predznanje: Solidno

Potencijalni trener(i): Tomislav Hlupić, Tomislav Grudiček

Jezik: Hrvatski, Engleski

Moguće lokacije: PI EDU centar, U prostorima klijenta, Virtualna učionica u slučaju većih grupa

Edukacija Integracija podataka u Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) osmišljena je kako bi polaznici ovladali konceptima integracije podataka, primarno Extract-Transform-Load (ETL) procesima, koji igraju važnu ulogu u procesu skladištenja podataka.

Termin 1
Uskoro
Cijena
*
585.00 EUR
* Cijena po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se na edukaciju
Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.
Pravna osoba
Fizička osoba
Samo želim više informacija
Ispunjavanjem ove prijave slažete se da dostavljene podatke možemo koristiti kako bismo Vas kontaktirali i pružili informacije u svezi Vašeg zahtjeva/upita ili informacije o proizvodima i uslugama Poslovne inteligencije. Možete se odjaviti sa newslettera Poslovne inteligencije u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za odjavu u e-poruci. Za više informacija molim Vas pročitajte naša Pravila privatnosti.
Please don't insert text in the box below!

Polja označena sa zvjezdicom * su obavezna

O edukaciji

Edukacija Integracija podataka u Microsoft SQL Server Integration Services (SSIS) osmišljena je kako bi polaznici ovladali konceptima integracije podataka, primarno Extract-Transform-Load (ETL) procesima, koji igraju važnu ulogu u procesu skladištenja podataka. U edukaciji bit će predstavljeni principi integracije podataka, osnovni modeli prijenosa i transformacije podataka, upravljanje tokovima podataka, upravljanje greškama, testiranjem i principima ekstrakcije podataka s izvora. Cjelokupne vježbe će se odvijati na Microsoft SQL Server bazi podataka, lideru na tržištu bazi podataka zadnjih deset godina.

Kome je edukacija namijenjena

Edukacija je namijenjena korisnicima koji posjeduju minimalno osnovna znanja SQL-a (preporučljivo napredna znanja) i koriste ili uvode sustave za integraciju podataka. Poželjno je poznavati osnove skladištenja podataka, no nije nužni uvjet.

Nakon edukacije ćete znati

Nakon edukacije polaznik će biti spreman napraviti vlastiti integracijski paket u Microsoft SQL Server Integration Services koristeći najbolje prakse.

Sadržaj edukacije

 • 1. ETL osnove

  U ovom modulu naučit ćete osnove ETL procesa, objasniti svaki korak u procesima te njihovu ulogu u skladištenju podataka.

 • 2. Data flow

  Kroz modul polaznici će savladati osnove data flowa, principe prikupljanja i prijenosa podataka te transformacija podataka unutar data flowa. Kao uvod u modul dan je pregled SSIS arhitekture, načina korištenja SSIS i važnosti pregleda izvornih podataka.

  • Praktične vježbe
 • 3. Control flow

  U modulu polaznici prolaze kroz upravljanje tokovima podataka korištenjem znanja iz proteklog modula, stvaranje dinamičkih paketa putem parametara i varijabli te korištenje različitih kontejnera za napredno upravljanje tokom podataka.

  • Praktične vježbe
 • 4. Upravljanje greškama i debuggiranje

  U ovom modulu polaznici ovladavaju znanjima debuggiranja paketa, načinima praćenja izvođenja i promjena nad podacima te zapisivanjima različitih događaja tijekom izvođenja paketa. Pored toga, modul obuhvaća nadogradnju nad tokom podataka dodavanjem upravljanja greškama.

  • Praktične vježbe
 • 5. Implementacija ekstrahiranja podataka

  Ovaj modul pokriva područje ekstrakcije podataka kao dijela ETL procesa, principe punjenja podataka u skladište podataka, modele inkrementalnih ETL procesa i arhitektura. Obuhvaćaju se i modeli ekstrakcije podataka pomoću datumskih vrijednosti, Change Data Capture procesa i Change Tracking procesa.

  • Praktične vježbe
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com.

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Preferirani oblik isporuke edukacija je u fizičkom obliku zbog kvalitete isporuke, no u slučaju većih grupa gdje bi svi polaznici bili online, možemo dogovoriti i online isporuku.

Postoji li popust za studente?

Studenti imaju pravo na 10% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji