Data Engineering

Trajanje: 16 sati / 2 dana

Predznanje: Početno

Potencijalni trener(i): Kristijan Pavlović, Goran Gvozden, Marko Puk, Jakob Triva, Valentino Pintar

Jezik: Hrvatski, Engleski

Moguće lokacije: PI EDU centar, U prostorima klijenta, Virtualna učionica u slučaju većih grupa

Upoznajte se s programskim jezikom Python te popularnim open-source rješenjima Apache Kafka i Apache Spark. Na ovoj edukaciji ćete steći osnove programskog jezika Python te dodatno proširiti svoje znanje izradom 2 praktična projekta primjenom Pythona i njegovih popularnih biblioteka. Naučit ćete osnovne principe Apache Kafke te primijeniti svoje novostečeno znanje Pythona prilikom korištenja Apache Sparka.

Termin 1
Uskoro
Cijena
*
390.00 EUR
* Cijena po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se na edukaciju
Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.
Pravna osoba
Fizička osoba
Samo želim više informacija
Ispunjavanjem ove prijave slažete se da dostavljene podatke možemo koristiti kako bismo Vas kontaktirali i pružili informacije u svezi Vašeg zahtjeva/upita ili informacije o proizvodima i uslugama Poslovne inteligencije. Možete se odjaviti sa newslettera Poslovne inteligencije u bilo kojem trenutku klikom na poveznicu za odjavu u e-poruci. Za više informacija molim Vas pročitajte naša Pravila privatnosti.
Please don't insert text in the box below!

Polja označena sa zvjezdicom * su obavezna

O edukaciji

Naša Data Engineering edukacija temelji se na praktičnom upoznavanju s jednim od najpopularnijih programskih jezika na svijetu, Pythonom, te popularnim open-source rješenjima Apache Spark i Apache Kafka. Edukacija obuhvaća cjelokupan proces praktičnog prolazka kroz osnovne principe navedenih tehnologija uz primjenu najboljih praksi u razvoju softvera.

Kome je edukacija namijenjena

Ova edukacija je namijenjena svim zainteresiranima neovisno o prethodnom znanju, bilo da ste početnik u programiranju ili želite nadograditi svoje znanje.

Nakon edukacije ćete znati

Osnove programiranja u Pythonu, osnove objektno-orijentiranog programiranja, osnovne principe baze podataka, povezivanje na bazu podataka i dohvaćanje podataka s baze podataka.

Osnovne principe Apache Kafke, kreiranje Kafka Topica primjenom grafičkog sučelja, kreiranje Kafka Producera/Consumera u konzolnom sučelju i primjenom programskog jezika Python.

Osnovnu primjenu Apache Sparka, podatkovne strukture DataFrame te osnove Spark Streaminga.

Sadržaj edukacije

 • Python

  U ovom modulu ćete naučiti osnove programskog jezika Python kroz teoriju i praktične vježbe te dodatno proširiti svoje znanje izradom 2 praktična projekta.

  • predavanja
  • praktične vježbe
 • Apache Kafka

  U ovom modulu ćete naučiti što je Apache Kafka, koje su njene primjene te kroz praktične vježbe potkrijepiti teorijsko znanje izradom Kafka Topica, Producera i Consumera.

  • predavanja
  • praktične vježbe
 • Apache Spark

  U ovom modulu ćete naučiti što je Apache Spark, koje su njegove primjene te kroz praktične vježbe potkrijepiti teorijsko znanje o podatkovnoj strukturi DataFrame i spektru njenih mogućnosti. Također ćete, kroz praktične vježbe, naučiti osnovne principe Spark Streaminga.

  • predavanja
  • praktične vježbe
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com.

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Preferirani oblik isporuke edukacija je u fizičkom obliku zbog kvalitete isporuke, no u slučaju većih grupa gdje bi svi polaznici bili online, možemo dogovoriti i online isporuku.

Postoji li popust za studente?

Studenti imaju pravo na 10% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji