Analiza i prikaz podataka u Tableau

Steknite vještine rada sa svjetskim liderom u području analize i vizualizacije podataka. Nakon ove edukacije bit ćete spremni prikupiti podatke, obraditi ih i napraviti izvještaje i dashboarde koji će donijeti značajnu promjenu u vašem poslovanju.

Termin 1
Uskoro
Uskoro
Termin 2
Uskoro
Uskoro

v2

Cijena
2.800,00 Kn
*po polazniku, cijena ne uključuje PDV 25%
Prijavite se

Odaberite vrstu prijave, ispunite sva obavezna polja i javit ćemo vam se ubrzo.

Prijavljujem se kao:
Kontakt podaci:
Odaberite termin i broj polaznika:
Marketing i privola:

O edukaciji

– Analitičko rješenje koje trenutno imate vam ne može dati odgovore na poslovna pitanja u realnom vremenu?

– Priprema i obrada podataka iz više izvora podataka vam se čini kao nemoguća misija i oduzima vam puno dragocjenog vremena?

– Želite vizualizirati podatke i raditi dashboarde, međutim nemate prethodno iskustvo?

– Velika količina podataka vam uzrokuju frustracije i želite ubrzati vaše izvještaje u 80% manje vremena?

Na edukaciji Analiza i prikaz podataka u Tableau ćete naučiti kako na pravilan način koristiti Tableau kako bi napravili analitičko i vizualno rješenje koje ćete koristiti u procesu donošenja odluka. Ova edukacija obuhvaća cjelokupan proces izrade izvještaja i dashboarda počevši od spajanja, integracije i čišćenja podataka, pa sve do analitike, izrade vizualizacije i dashboarda i prezentacije podataka.

Kome je edukacija namijenjena

Ova edukacija je namijenjena svim zainteresiranim neovisno o prethodnom znanju, bilo da ste početnik ili želite nadograditi svoje znanje.

Nakon edukacije ćete znati

Nakon edukacije polaznik će biti spreman napraviti vlastito analitičko i vizualna rješenje u Tableau koristeći svoje poslovne podatke. Polaznik će naučiti kako se spojiti na više izvora podataka, povezati ih, napraviti kalkulacije, vizualizirati podatke te napraviti dashboarde.

Sadržaj edukacije

U ovom modulu ćete naučiti što je vizualna analitika, kako ju koristiti i kako se Tableau omogućuje korisnicima da vizualno pregledavaju svoje podatke.

U ovom modulu ćete naučiti kako definirati izvore podataka (Excel, baza podataka) iz više izvora te kako ih spojiti u jednu cjelinu. Također, naučit ćete kako oblikovati i pripremiti podatke za daljnji rad.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako koristiti određene tipove vizualizacija za pojedine podatke kako bi izvukli informaciju koja vam je potrebna. Ovaj modul će vas naučiti kako napraviti stupčasti graf, pitu, linijski graf, treemap i heatmap.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako filtrirati podatke kako bi prilagodili izvještaj vašim potrebama te kako sortirati i grupirati podatke i napraviti setove.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako raditi s vremenskim podacima u Tableau i kako ih pravilno vizualizirati koristeći najbolje prakse.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako napraviti osnovne kalkulacije i parametre koje će dati automatizirati zadatke koje svakodnevno trebati raditi u izvještaju.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako napraviti dashboarde prema najboljim praksama izrade izvještaje i kako prilagoditi dashboard ovisno o potrebama korisnika.

  • Praktične vježbe

U ovom modulu ćete naučiti kako distribuirati izvještaje u različite formate poput Excela, PDF-a, Powerpoint-a.

  • Praktične vježbe
Kako se mogu prijaviti na ovu edukaciju?

Na edukaciju se možete službeno prijaviti preko forme za prijavu na vrhu ove stranice. Nakon uspješno poslane prijave mi vam se povratno javimo unutar 24 sata od zaprimljene prijave.

Nisam dobio/-la povratnu informaciju s vaše strane. Kome da se obratim?

Greške u komunikaciji se uvijek događaju i ukoliko vam ne odgovaramo javite nam se direktno na birdacademy@inteligencija.com

Može li se edukaciju platiti u više obroka?

Trenutno ne podržavamo plaćanje u više obroka, što ne znači da ćemo jednom podržati u budućnosti.

Ne živim u Zagrebu, ali htio/htjela bi prisustovati edukaciji virtualno. Postoji li možda ta mogućnost?

Naravno, u dogovoru s trenerom sve naše edukacije se mogu pratiti virtualno.

Postoji li popust za studente?

Studenti tijekom rujna i listopada 2019. imaju pravo na 30% popusta na cijenu koja je prikazana na ovoj stranici.

Nemam vlastiti laptop za ovu edukaciju. Imam li osigurano računalo na edukaciji s vaše strane?

BIRD Academy za svakog polaznika osigurava edukacijsko računalo, ručak te kavu i vodu. Nastojimo u svakom segmentu biti što bolji domaćin!

BIRD Academy edukacije

Učite od najboljih stručnjaka u industriji